Megius douchewanden

Xenz en Megius werken samen – ontdek de nieuwe collectie douchewanden en stoomcabines!


Nederland is een voorloper op het gebied van badkamerdesign. Waar badkamers voorheen vooral praktisch moesten zijn en alle producten in wit en chroom werden geleverd, willen we nu producten in meerdere kleuren en van modernere materialen. Kleuren zoals brons, goud en koper en materialen zoals keramiek. Maar hoe snel deze ontwikkeling ook ging bij baden en kranen, de douchewanden bleven achter. We zijn daarom gaan samenwerken met Megius en samen stelden we een programma op in het topsegment van douchewanden en stoomcabines.


Samen introduceren we een nieuwe collectie douchewanden. De breedte van dit assortiment is wat deze collectie zo speciaal maakt. De wanden en cabines zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen die perfect passen bij het design van de Nederlandse badkamer. We richten ons hiermee op de nieuwste trends in de badkamermarkt en de behoeften van de Nederlandse consument.

Bekijk de hele Megius collectie

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

Kwaliteit én stijl

Megius douchewanden én stoomcabines

Onze collectie douchewanden biedt meer dan alleen een stijlvolle uitstraling. Ze zijn ook van hoge kwaliteit en bieden duurzaamheid en stabiliteit voor jarenlang gebruik. Daarnaast zijn onze producten Europees gefabriceerd, met een Italiaanse kwaliteit die ver boven de gemiddelde concurrentie uitstijgt.

De minimalistische stoomcabine is eenvoudig te installeren en is speciaal gemaakt voor de moderne tijd. In tegenstelling tot de bouwkundige stoomcabines is onze stoomcabine klaar voor gebruik, waardoor kosten en tijd bespaard worden.

Met deze nieuwe collectie van Xenz worden ook alle metalen accessoires in dezelfde kleur geleverd, waardoor de complete badkamer een consistent en stijlvol design krijgt. Ontdek de voordelen van onze collectie en biedt een nieuw niveau van stijl en kwaliteit aan jouw klanten.

Showroom afspraak maken

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken