Dit is Xenz

Jouw badkamer is de plek om je volledig te ontspannen. Maar ook de plek waar je ‘s ochtends in alle haast je tanden poetst en een borstel door je haar haalt. Kortom: het is belangrijk dat je je goed voelt in jouw badkamer. Wij bij Xenz snappen dat helemaal en krijgen energie van het creëren van prachtige badkamers. Al vanaf 2016 doen wij dit met veel passie vanuit onze fabriek hier in Nederland. En nee, niet alles ging vanzelf in de afgelopen jaren. Bouwen aan een merk kost tijd. We zijn trots op waar we nu staan. Met een netwerk van … dealers verkopen we nu door het hele land een groot assortiment aan producten die eindeloos met elkaar te combineren zijn.

En hoe we hier zijn gekomen? Dat antwoord is simpel. Door ons topteam met experts. Deze mensen dragen bij aan ons succes. Zonder hen hadden we hier nooit gestaan. Stuk voor stuk werken ze met zoveel liefde voor hun vak. Dat is waarom ons merk groeit en dat is waarom we nu hier staan. Samen werken we aan één gezamenlijk doel: De allermooiste badkamers van Nederland maken! Ook onze dealers spelen een belangrijke rol. Door de jarenlange samenwerkingen en het vertrouwen, bouwen we samen aan een sterk merk.

Wat ons uniek maakt? Wij leveren complete badkamers en alles matcht met elkaar. Geen gedoe met verschillende levertijden; bij Xenz weet je waar je aan toe bent. Door onze Nederlandse fabriek kunnen wij deze kwaliteit altijd garanderen en werken we op een efficiënte en duurzame manier.

En wist u dat wij ook een eigen showroom hebben? Hier ben je altijd welkom op afspraak om ons assortiment te bekijken.

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement