De Upfall Shower
van Peter op 't Hoff uit Woudenberg

In ons vorige huis hadden wij een bubbelbad en dat zou in het nieuwe huis teveel ruimte in beslag gaan nemen en wij voelden er ook niet veel voor om in het bad te moeten douchen. Toch wilde wij wel wat luxe in de badkamer en kwamen op het idee van een stoomcabine. Een ruime douche waar je dagelijks ook in zou kunnen douchen.

Zoekende op het internet naar maatwerk stoomcabines kwamen wij al snel bij René terecht in Almere en daar zagen wij voor het eerst zijn geesteskind, de water en energie besparende Upfallshower. Onze interesse was gewekt, zeker omdat wij ook denken aan de toekomst van onze eigen kinderen. Het leek ons ook een goed idee om de kinderen op te voeden met het besef dat drinkwater niet vanzelfsprekend is en dat we daar zuinig mee om moeten gaan.

Naast een echt zuinige douche wilde ik zelf graag een lekkere regen douche, de Upfallshower gaf ons dus beiden, zuinigheid met water en energie en echte wellness.

Wij gebruiken dagelijks alle vier en sinds kort alle vijf de Upfallshower en dat sinds 2016. Na het eerste jaar van gebruik kregen wij zelfs een brief van Vitens met de vraag hoe het kwam dat wij nog maar zo weinig water gebruikten!

Wij weten dat wij pioniers zijn van deze nieuwe manier van douchen en dragen het dan ook een warm hart toe, vandaar dat wij graag ons steentje bij dragen om mensen te vertellen dat het kan; luxe én zuinig douchen.

Voordelen Upfall Shower
  • Douchen onder een waterval met slechts 1,5 liter waterverbruik
  • Minder zonnepanelen
  • Kleinere boiler en warmtepomp nodig
  • Verlaging van de EPC waarde

Bekijk ook

Ian_Weiler_thumbnail.png
Upfall Shower

Ian Weiler

Lees meer
Stok_upfallshower_1thumbnail.png
Upfall Shower

Quintijn Stok

Lees meer
Upfallshower_Pim_uijtdewilligen_15thumbnail.png
Upfall Shower

Pim en Angela ​Uijtdewilligen

Lees meer