Stalen douchewanden

Xenz Stalen douchewanden

Een stalen douchewand is niet meer weg te denken uit de moderne badkamer. De douchewanden zijn een blikvanger in de badkamer. De douchewanden hebben de perfecte combinatie tussen stijlvol en praktisch. 

Zwart stalen douchewanden

De stalen douchewanden hebben een stoere industriële uitstraling. Een douchewand creëert een open karakter in de badkamer. Hierdoor lijkt de ruimte groter. De douchewanden van Xenz zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn gemaakt van aluminium. Daardoor roesten de douchewanden niet in een vochtige ruimte. Zo blijft uw stalen douchewand mooi. Dankzij het glas in uw douchewand oogt uw badkamer groter.

De douchewanden zijn verkrijgbaar voor een hoek, nis of voor een inloopdouche. Bekijk onze serie Premium douchewanden. Met deze serie kun je jouw badkamer samenstellen volgens de laatste trends. Denk aan glamouraccenten met zwart en goudkleurige kranen of een badkamer in een tijdloze en natuurlijk stijl.

Bekijk de stalen douchewanden van Xenz.

Bekijken als Rooster Lijst

18 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

18 Items

per pagina

Stalen douchedeur voor in een industriële badkamer

Bent u op zoek naar een stalen douchedeur? Of wilt u een stalen douchewand voor een industriële badkamerstijl? Xenz heeft industriële douchewanden voor elke badkamer. Standaard geleverd met veiligheidsglas en antikalk, zo kunt u optimaal genieten van van badkamer met stalen douchewand. Bekijk de stalen douchedeuren in verschillende afmetingen. Naast de stalen douchewanden heeft Xenz ook maatwerk douchewanden.