Oud koperen kraan

Xenz Oud koperen kraan

Voor elke badkamer is er een passende oud koperen kraan verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen is er altijd een kraan van oud koper die bij u past. De oud koperen kranen van Xenz zijn thermostatisch. Thermostatische kranen werken op basis van een ingestelde temperatuur en niet met een warme én koude kraan. Kranen van oud koper hebben een moderne uitstraling. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Zo kunt u zelfs uw badafvoer laten matchen met uw kraan of inrichting. Bekijk alle oud koperen kranen.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 30

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 30

per pagina

Badkamerkraan

Bent u op zoek naar een badkamerkraan? Xenz heeft een groot assortiment aan kranen voor uw badkamer. Bekijk alle kleuren kranen en vind de perfecte kraan voor in uw badkamer. Xenz heeft kranen voor zowel uw douche, bad en wastafel.

Kranen van oud koper voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een oud koperen kraan voor in uw badkamer? De kranen van oud koper hebben een moderne uitstraling en passen goed in elke badkamer. Bekijk de verschillende modellen oud koperen kranen van Xenz.