Geborsteld grafiet kraan

Xenz Geborsteld grafiet kraan

Voor elke badkamer is er een passende kraan in het geborsteld grafiet verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen is er altijd een kraan in het geborsteld grafiet die bij u past. De geborsteld grafiet kranen van Xenz zijn thermostatisch. Thermostatische kranen werken op basis van een ingestelde temperatuur en niet met een warme én koude kraan. Kranen in het geborsteld grafiet hebben een moderne uitstraling. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Zo kunt u zelfs uw badafvoer laten matchen met uw kraan of inrichting. Bekijk alle geborsteld grafiet kranen.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 29

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 29

per pagina

Badkamerkraan

Bent u op zoek naar een badkamerkraan? Xenz heeft een groot assortiment aan kranen voor uw badkamer. Bekijk alle kleuren kranen en vind de perfecte kraan voor in uw badkamer. Xenz heeft kranen voor zowel uw douche, bad en wastafel.

Kranen in het geborsteld grafiet voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een geborsteld grafiet kraan voor in uw badkamer? De kranen in de kleur geborsteld grafiet hebben een moderne uitstraling en passen goed in elke badkamer. Bekijk de verschillende modellen geborsteld grafiet kranen van Xenz.