RVS Kraan

Xenz RVS Kraan

Voor elke badkamer is er een passende roestvrij stalen kraan verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen is er altijd een kraan van RVS die bij u past. De RVS kranen van Xenz zijn thermostatisch. Thermostatische kranen werken op basis van een ingestelde temperatuur en niet met een warme én koude kraan. Kranen van RVS hebben een moderne uitstraling. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Zo kunt u zelfs uw badafvoer laten matchen met uw kraan of inrichting. Bekijk alle RVS kranen.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 39

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 39

per pagina

Badkamerkraan

Bent u op zoek naar een badkamerkraan? Xenz heeft een groot assortiment aan kranen voor uw badkamer. Bekijk alle kleuren kranen en vind de perfecte kraan voor in uw badkamer. Xenz heeft kranen voor zowel uw douche, bad en wastafel.

Kranen van RVS voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een RVS douchekraan voor in uw badkamer? De kranen van roestvrij staal hebben een moderne uitstraling en passen goed in elke badkamer. Bekijk de verschillende modellen RVS kranen van Xenz.