Mat zwarte kranen

Xenz Mat zwarte kranen

Voor elke badkamer is er een passende mat zwarte kraan verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen is er altijd een kraan in het mat zwart die bij u past. De mat zwarte kranen van Xenz zijn thermostatisch. Thermostatische kranen werken op basis van een ingestelde temperatuur en niet met een warme én koude kraan. Kranen in het mat zwart hebben een moderne uitstraling. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Zo kunt u zelfs uw badafvoer laten matchen met uw kraan of inrichting. Bekijk alle mat zwarte kranen.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 44

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 44

per pagina

Badkamerkraan

Bent u op zoek naar een badkamerkraan? Xenz heeft een groot assortiment aan kranen voor uw badkamer. Bekijk alle kleuren kranen en vind de perfecte kraan voor in uw badkamer. Xenz heeft kranen voor zowel uw douche, bad en wastafel.

Kranen in het mat zwart voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een mat zwarte douchekraan voor in uw badkamer? De kranen in de kleur mat zwart hebben een moderne uitstraling en passen goed in elke badkamer. Bekijk de verschillende modellen mat zwart douchekranen van Xenz.