Inox kranen

Xenz Inox kranen

Voor elke badkamer is er een passende inox kraan verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen is er altijd een kraan van inox die bij u past. De inox kranen van Xenz zijn thermostatisch. Thermostatische kranen werken op basis van een ingestelde temperatuur en niet met een warme én koude kraan. Kranen van inox hebben een tijdloze uitstraling. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Zo kunt u zelfs uw badafvoer laten matchen met uw kraan of inrichting. Bekijk alle inox kranen.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 46

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 46

per pagina

Badkamerkraan

Bent u op zoek naar een badkamerkraan? Xenz heeft een groot assortiment aan kranen voor uw badkamer. Bekijk alle kleuren kranen en vind de perfecte kraan voor in uw badkamer. Xenz heeft kranen voor zowel uw douche, bad en wastafel.

Kranen van inox voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een inox douchekraan voor in uw badkamer? De douchekranen in de kleur inox hebben een moderne uitstraling en passen goed in elke badkamer. Bekijk de verschillende modellen inox kranen van Xenz.