Chromen kraan

Xenz Chromen kraan

Voor elke badkamer is er een passende chromen kraan verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen is er altijd een kraan van chroom die bij u past. De chromen kranen van Xenz zijn thermostatisch. Thermostatische kranen werken op basis van een ingestelde temperatuur en niet met een warme én koude kraan. Kranen van chroom hebben een tijdloze uitstraling. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Zo kunt u zelfs uw badafvoer laten matchen met uw kraan of inrichting. Bekijk alle chromen kranen.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 173

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 173

per pagina

Badkamerkraan

Bent u op zoek naar een badkamerkraan? Xenz heeft een groot assortiment aan kranen voor uw badkamer. Bekijk alle kleuren kranen en vind de perfecte kraan voor in uw badkamer. Xenz heeft kranen voor zowel uw douche, bad en wastafel.

Kranen van chroom voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een chromen kraan voor in uw badkamer? De kranen in de kleur chroom hebben een tijdloze uitstraling en passen goed in een klassiek badkamer interieur. Door het grote aanbod aan chromen kranen is er altijd een model dat bij u past. Bekijk alle chromen kranen van Xenz.