Oud koperen wastafelkraan

Xenz Oud koperen wastafelkraan

Voor elke badkamer is er een passende oud koperen wastafelkraan verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen is er altijd een wastafelkraan van oud koper die bij u past. De oud kopere wastafelkranen van Xenz zijn thermostatisch. Thermostatische wastafelkranen werken op basis van een ingestelde temperatuur en niet met een warme én koude kraan. Oud koper heeft een warm gouden kleur. Hierdoor krijgt uw badkamer een warme uitstraling. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Kies bijvoorbeeld ook uw badafvoer in het oud koper, zodat uw hele badkamer matcht. Bekijk alle oud koperen wastafelkranen.

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina

Inbouw wastafelkraan

Bent u op zoek naar een inbouw wastafelkraan? Xenz heeft een ruim aanbod aan inbouw wastafelkranen. Ook de inbouw wastafelkranen zijn verkrijgbaar in bijzondere kleuren. Bijvoorbeeld de mat zwarte inbouw wastafelkranen. Bekijk alle kleuren inbouw wastafelkranen.

Wastafelkraan van oud koper voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een oud koperen wastafelkraan voor in uw badkamer? De wastafelkranen in de kleur oud koper zijn stijlvol en hebben een moderne uitstraling. Bekijk de verschillende modellen oud koper wastafelkranen van Xenz.