Geborsteld grafiet wastafelkraan

Xenz Geborsteld grafiet wastafelkraan

Voor elke badkamer is er een passende geborsteld grafiet wastafelkraan verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen is er altijd een wastafelkraan van geborsteld grafiet die bij u past. De geborsteld grafiet wastafelkranen van Xenz zijn thermostatisch. Thermostatische wastafelkranen werken op basis van een ingestelde temperatuur en niet met een warme én koude kraan. Geborsteld grafiet heeft een mat antraciete kleur. De donkere kleur heeft een moderne uitstraling. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Zo kunt u zelfs uw badafvoer laten matchen met uw kraan of inrichting. Bekijk alle geborsteld grafiet wastafelkranen.
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina

Inbouw wastafelkraan

Bent u op zoek naar een inbouw wastafelkraan? Xenz heeft een ruim aanbod aan inbouw wastafelkranen. Ook de inbouw wastafelkranen zijn verkrijgbaar in bijzondere kleuren. Bijvoorbeeld de mat zwarte inbouw wastafelkranen. Bekijk alle kleuren inbouw wastafelkranen.

Wastafelkraan van geborsteld grafiet voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een geborsteld grafiet wastafelkraan voor in uw badkamer? De wastafelkranen in de kleur geborsteld grafiet zijn stijlvol en hebben een moderne uitstraling. Bekijk de verschillende modellen geborsteld grafiet wastafelkranen van Xenz.