RVS wastafelkraan

Xenz RVS wastafelkraan

Voor elke badkamer is er een passende rvs wastafelkraan verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen is er altijd een wastafelkraan van rvs die bij u past. De rvs wastafelkranen van Xenz zijn thermostatisch. Thermostatische wastafelkranen werken op basis van een ingestelde temperatuur en niet met een warme én koude kraan. Roestvrijstalen wastafelkranen hebben een mat uiterlijk. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Zo kunt u zelfs uw badafvoer laten matchen met uw kraan of inrichting. Bekijk alle rvs wastafelkranen.

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina

Inbouw wastafelkraan

Bent u op zoek naar een inbouw wastafelkraan? Xenz heeft een ruim aanbod aan inbouw wastafelkranen. Ook de inbouw wastafelkranen zijn verkrijgbaar in bijzondere kleuren. Bijvoorbeeld de mat zwarte inbouw wastafelkranen. Bekijk alle kleuren inbouw wastafelkranen.

Roestvrijstalen wastafelkraan voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een rvs wastafelkraan voor in uw badkamer? De wastafelkranen in de kleur rvs hebben een tijdloze uitstraling en passen goed in elke badkamer. Bekijk de verschillende modellen rvs wastafelkranen van Xenz.