Wastafelkraan mat zwart

Xenz Wastafelkraan mat zwart

Voor elke badkamer is er een passende mat zwarte wastafelkraan verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen is er altijd een wastafelkraan van mat zwart die bij u past. De mat zwarte wastafelkranen van Xenz zijn thermostatisch. Thermostatische wastafelkranen werken op basis van een ingestelde temperatuur en niet met een warme én koude kraan. Mat zwarte wastafelkranen hebben een moderne en stijlvolle uitstraling. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Zo kunt u zelfs uw badafvoer laten matchen met uw kraan of inrichting. Bekijk alle mat zwarte wastafelkranen.

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina

Inbouw wastafelkraan

Bent u op zoek naar een inbouw wastafelkraan? Xenz heeft een ruim aanbod aan inbouw wastafelkranen. Ook de inbouw wastafelkranen zijn verkrijgbaar in bijzondere kleuren. Bijvoorbeeld de mat zwarte inbouw wastafelkranen. Bekijk alle kleuren inbouw wastafelkranen.

Mat zwarte wastafelkraan voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een mat zwarte wastafelkraan voor in uw badkamer? De wastafelkranen in de kleur mat zwart hebben een moderne uitstraling en passen goed in elke badkamer. Bekijk de verschillende modellen mat zwarte wastafelkranen van Xenz.