Wastafelkraan mat wit

Xenz Wastafelkraan mat wit

Voor elke badkamer is er een passende mat witte wastafelkraan verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen is er altijd een wastafelkraan van mat wit die bij u past. De mat witte wastafelkranen van Xenz zijn thermostatisch. Thermostatische wastafelkranen werken op basis van een ingestelde temperatuur en niet met een warme én koude kraan. Mat witte wastafelkranen hebben een moderne en stijlvolle uitstraling. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Zo kunt u zelfs uw badafvoer laten matchen met uw kraan of inrichting. Bekijk alle mat witte wastafelkranen.

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina

Inbouw wastafelkraan

Bent u op zoek naar een inbouw wastafelkraan? Xenz heeft een ruim aanbod aan inbouw wastafelkranen. Ook de inbouw wastafelkranen zijn verkrijgbaar in bijzondere kleuren. Bijvoorbeeld de mat zwarte inbouw wastafelkranen. Bekijk alle kleuren inbouw wastafelkranen.

Mat witte wastafelkraan voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een mat witte wastafelkraan voor in uw badkamer? De wastafelkranen in de kleur mat wit hebben een moderne uitstraling en passen goed in elke badkamer. Bekijk de verschillende modellen mat witte wastafelkranen van Xenz.