Chromen wastafelkraan

Xenz Chromen wastafelkraan

Voor elke badkamer is er een passende chromen wastafelkraan verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen en grootte is er altijd een wastafelkraan van chroom die bij u past. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Zo kunt u zelfs uw badafvoer laten matchen met uw kraan of inrichting. Bekijk alle chromen wastafelkranen.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 33

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 33

per pagina

Inbouw wastafelkraan

Bent u op zoek naar een inbouw wastafelkraan? Xenz heeft een ruim aanbod aan inbouw wastafelkranen. Ook de inbouw wastafelkranen zijn verkrijgbaar in bijzondere kleuren. Bijvoorbeeld de mat zwarte inbouw wastafelkranen. Bekijk alle kleuren inbouw wastafelkranen.

Chromen wastafelkraan voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een chromen wastafelkraan voor in uw badkamer? De wastafelkranen in de kleur chroom hebben een tijdloze uitstraling en passen goed in een klassiek badkamer interieur. Door het grote aanbod aan chromen wastafelkranen is er altijd een model dat bij u past. Bekijk alle chromen wastafelkranen van Xenz.