Doucheset inox

Xenz Doucheset inox

Voor elke douche is er een passende inox doucheset verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen is er altijd een doucheset van inox die bij u past. De inox douchesets van Xenz zijn thermostatisch. Thermostatische douchesets werken op basis van een ingestelde temperatuur en niet met een warme én koude kraan. douchesets van inox lijken op roestvrijstaal maar hebben een glanzend uiterlijk. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Zo kunt u zelfs uw badafvoer laten matchen met uw kraan of inrichting. Bekijk alle inox douchesets.

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina

Regendouche tot in- en opbouw doucheset

Xenz heeft een groot aanbod aan douchesets. De meeste douchesets zijn thermostatisch. Thermostatische douchesets bestaan uit een kraan met een thermostaat. Zo regel je met een knop de temperatuur van het water in plaats van een knop voor koud water en een knop voor warm water. 

Regendouche als luxe toevoeging voor uw badkamer

Bent u op zoek naar een regendouche? Xenz heeft douchesets met regendouche. Een regendouche zorgt voor een luxe uitstraling in uw badkamer en geeft een ontspannend gevoel. Omdat een regendouche niet verstelbaar is, is de regendouche in combinatie met een doucheset ideaal. Zo kunt u ook genieten van een verstelbare douchekop. 

Inbouw doucheset

Bent u op zoek naar een inbouw doucheset? Xenz heeft een groot aanbod aan inbouw douchesets. Door de verschillende vormen en kleuren is er altijd een inbouw doucheset die bij uw stijl past. Zo kunt u optimaal genieten in uw badkamer. Een inbouw doucheset wordt volledig ingebouwd. Hierdoor wordt de gehele douche strak afgewerkt.

Opbouw doucheset

Bent u op zoek naar een opbouw doucheset? Xenz heeft een groot aanbod aan opbouw douchesets. Door de verschillende vormen en kleuren is er altijd een opbouw doucheset die bij uw stijl past. Zo kunt u optimaal genieten in uw badkamer. Bij een opbouw doucheset zie je in de douche een stang lopen. 

Doucheset in kleur

Vaak zie je een doucheset van chroom. Bij een moderne badkamer is er soms een matzwarte doucheset. Xenz is bijzonder door het grote aanbod in kleur. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor een oud koperen of een doucheset van geborsteld grafiet. Zo wordt de doucheset de eyecatcher van uw badkamer.

Inox doucheset voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een inox doucheset voor in uw badkamer? De douchesets in de kleur inox hebben een tijdloze uitstraling en passen goed in elke badkamer. Bekijk de verschillende modellen inox douchesets van Xenz.