Inox douchekranen

Xenz Inox douchekranen

Voor elke douche is er een passende inox douchekraan verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen is er altijd een douchekraan van inox die bij u past. De inox douchekranen van Xenz zijn thermostatisch. Thermostatische douchekranen werken op basis van een ingestelde temperatuur en niet met een warme én koude kraan. Douchekranen van inox lijken op roestvrijstaal maar hebben een glanzend uiterlijk. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Zo kunt u zelfs uw badafvoer laten matchen met uw kraan of inrichting. Bekijk alle inox douchekranen.

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina

Mengkraan douche

Bij een mengkraan bepaald u de temperatuur door zowel koud als warm water te bedienen. Bij een thermostatische douche blijft de temperatuur constant. Bent u op zoek naar een thermostatische mengkraan? Dan bent u bij Xenz aan het juiste adres. Xenz heeft alleen thermostatische douchekranen in het assortiment.

Inox douchekraan voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een inox douchekraan voor in uw badkamer? De douchekranen in de kleur inox hebben een moderne uitstraling en passen goed in elke badkamer. Bekijk de verschillende modellen inox douchekranen van Xenz.