Inox badkraan

Xenz Inox badkraan

Voor elke badkamer is er een passende inox badkraan verkrijgbaar. Dankzij de diverse modellen is er altijd een badkraan van inox die bij u past. De inox badkranen van Xenz zijn thermostatisch. Thermostatische badkranen werken op basis van een ingestelde temperatuur en niet met een warme én koude kraan. badkranen van inox lijken op roestvrijstaal maar hebben een glanzend uiterlijk. Vanuit onze fabriek in Dronten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit van Nederlandse bodem. Xenz is uniek door het grote aanbod aan kleur. Zo kunt u zelfs uw badafvoer laten matchen met uw kraan of inrichting. Bekijk alle inox badkranen.

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina

Vrijstaande badkraan

Bent u op zoek naar een vrijstaande badkraan? Ook van vrijstaande badkranen heeft Xenz verschillende modellen en kleuren beschikbaar. Een vrijstaande badkraan heeft een chiquer karakter en daardoor een luxere uitstraling. Dankzij het grote assortiment kunt u altijd een vrijstaande badkraan kiezen die bij uw stijl past. Laat de kraan extra opvallen door een contrasterende kleur te kiezen of laat de kraan matchen met uw bad. Op zoek naar een andere kraan? Ook voor inbouw badkranen heeft Xenz een groot assortiment.

Inox badkraan voor elke badkamer

Bent u op zoek naar een inox badkraan voor in uw badkamer? De badkranen in de kleur inox hebben een tijdloze uitstraling en passen goed in elke badkamer. Bekijk de verschillende modellen inox badkranen van Xenz.