Douchevloer klei

Xenz Douchevloer klei

<p>Een klei kleurige douchevloer is de lage variant van een douchebak. De klei douchevloeren van Xenz zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is er altijd een klei douchevloer die het beste bij uw douche en badkamer past. De afvoer is verschillend per model zodat u kunt kiezen welke de juiste is voor uw douchevloer klei.</p>

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina

Wat is een douchevloer?

Een douchevloer is een lage variant van een douchebak. Een douchebak heeft een dikke rand. Een douchevloer heeft een kleinere rand of loopt schuin af. Hierdoor stroomt het water niet over en heeft de douchevloer een elegantere uitstraling. 

Wat zijn de voordelen van een douchevloer? 

  • Ruimtelijke uitstraling
  • Makkelijke instap 
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudige upgrade van de badkamer

Douchevloeren in elke maat

Bent u op zoek naar een douchevloer? In ons assortiment vindt u een groot assortiment douchevloeren in vele afmetingen. Dankzij de vele afmetingen is er altijd een douchevloer die in uw badkamer past.

Persoonlijk advies voor jouw droombadkamer

Profiteer van persoonlijk advies bij een van onze dealers. In hun showroom kun je de douchevloer bekijken en bijpassende producten uitzoeken. Zo stel je samen jouw droombadkamer samen.

Douchevloer met kleilook in elke maat

Bent u op zoek naar een klei kleurige douchevloer? In ons assortiment vindt u een groot assortiment aan klei kleurige douchevloeren. Dankzij de verschillende afmetingen is er altijd een klei kleurige douchevloer die in uw badkamer past. Bekijk de douchevloeren in de kleur klei.