Douchevloer cement

Xenz Douchevloer cement

<p>Een cement douchevloer is de lage variant van een douchebak. De cement kleurige douchevloeren van Xenz zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is er altijd een douchevloer cement die het beste bij uw douche en badkamer past. De afvoer is verschillend per model zodat u kunt kiezen welke de juiste is voor uw douchevloer in cement kleur.</p>

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina

Wat is een douchevloer?

Een douchevloer is een lage variant van een douchebak. Een douchebak heeft een dikke rand. Een douchevloer heeft een kleinere rand of loopt schuin af. Hierdoor stroomt het water niet over en heeft de douchevloer een elegantere uitstraling. 

Wat zijn de voordelen van een douchevloer? 

  • Ruimtelijke uitstraling
  • Makkelijke instap 
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudige upgrade van de badkamer

Douchevloeren in elke maat

Bent u op zoek naar een douchevloer? In ons assortiment vindt u een groot assortiment douchevloeren in vele afmetingen. Dankzij de vele afmetingen is er altijd een douchevloer die in uw badkamer past.

Persoonlijk advies voor jouw droombadkamer

Profiteer van persoonlijk advies bij een van onze dealers. In hun showroom kun je de douchevloer bekijken en bijpassende producten uitzoeken. Zo stel je samen jouw droombadkamer samen.

Douchevloer met betonlook in elke maat

Bent u op zoek naar een beton kleurige douchevloer? In ons assortiment vindt u een groot assortiment aan cement kleurige douchevloeren. Dankzij de verschillende afmetingen is er altijd een cement kleurige douchevloer die in uw badkamer past. De douchevloer cement heeft een betonlook. Dit geeft een industriƫle look aan uw badkamer. Bekijk de douchevloeren in de kleur cement.