Douchevloer wit

Xenz Douchevloer wit

Een witte douchevloer is de lage variant van een douchebak. De witte douchevloeren van Xenz zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is er altijd een witte douchevloer die het beste bij uw douche en badkamer past. De afvoer is verschillend per model zodat u kunt kiezen welke de juiste is voor uw douchevloer wit.

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina

Wat is een douchevloer?

Een douchevloer is een lage variant van een douchebak. Een douchebak heeft een dikke rand. Een douchevloer heeft een kleinere rand of loopt schuin af. Hierdoor stroomt het water niet over en heeft de douchevloer een elegantere uitstraling. 

Wat zijn de voordelen van een douchevloer? 

  • Ruimtelijke uitstraling
  • Makkelijke instap 
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudige upgrade van de badkamer

Douchevloeren in elke maat

Bent u op zoek naar een douchevloer? In ons assortiment vindt u een groot assortiment douchevloeren in vele afmetingen. Dankzij de vele afmetingen is er altijd een douchevloer die in uw badkamer past.

Persoonlijk advies voor jouw droombadkamer

Profiteer van persoonlijk advies bij een van onze dealers. In hun showroom kun je de douchevloer bekijken en bijpassende producten uitzoeken. Zo stel je samen jouw droombadkamer samen.

Witte douchevloer in elke maat

Bent u op zoek naar een witte douchevloer? In ons assortiment vindt u een groot assortiment aan witte douchevloeren. Dankzij de verschillende afmetingen is er altijd een witte douchevloer die in uw badkamer past. Bekijk de douchevloeren in de kleur wit.