Douchevloeren

Xenz Douchevloeren

Een douchevloer is de lage variant van een douchebak. Bij het samenstellen van een nieuwe douche of badkamer wordt er vaak niet als eerste gedacht aan een douchevloer. Toch heeft de douchevloer een belangrijke rol in het uiterlijk van de badkamer. De douchevloeren van Xenz zijn van hoge kwaliteit. Daardoor hebben de douchevloeren een luxe uitstraling. Met de kleur creëer je de stijl die in jouw droombadkamer past. 

Standaard type douchevloeren

In principe heeft Xenz vier type douchevloeren. Alle types zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en kleuren. Daardoor is er altijd een douchevloer die aan jouw wensen voldoet. Ben je op zoek naar een kwartronde douchevloer? Bekijk dan eens onze douchebakken. De afmeting is vooral een praktische keuze. Om de douchevloer te laten matchen met de stijl die jij in de badkamer wilt hebben, is de kleur zeer belangrijk. Xenz staat bekend om het aanbod in kleur. Zo zijn de douchevloeren bijvoorbeeld verkrijgbaar in natuurtinten als klei of cement. 

Met welke douchevloer ga jij jouw droomdouche samenstellen?

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina

Wat is een douchevloer?

Een douchevloer is een lage variant van een douchebak. Een douchebak heeft een dikke rand. Een douchevloer heeft een kleinere rand of loopt schuin af. Hierdoor stroomt het water niet over en heeft de douchevloer een elegantere uitstraling. 

Wat zijn de voordelen van een douchevloer? 

  • Ruimtelijke uitstraling
  • Makkelijke instap 
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudige upgrade van de badkamer

Douchevloeren in elke maat

Bent u op zoek naar een douchevloer? In ons assortiment vindt u een groot assortiment douchevloeren in vele afmetingen. Dankzij de vele afmetingen is er altijd een douchevloer die in uw badkamer past.

Persoonlijk advies voor jouw droombadkamer

Profiteer van persoonlijk advies bij een van onze dealers. In hun showroom kun je de douchevloer bekijken en bijpassende producten uitzoeken. Zo stel je samen jouw droombadkamer samen.