Solid Surface baden

Xenz Solid Surface baden

Solid Surface baden zijn baden met een dubbele wand. Door de dubbele wand zijn de baden beter geïsoleerd en blijft het water langer warm. Bovendien zijn de baden licht van gewicht. Een solid surface bad wordt altijd in het mat wit geleverd. De afvoer en badkraan zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

Jouw droombadkamer met een Solid Surface bad

Dankzij de verschillende vormen Solid Surface baden is er altijd een bad dat in jouw badkamer past en voldoet aan jouw wensen. Met de verschillende kleuren kranen creëer je eenvoudig jouw droombadkamer. Zo kun je voor een tijdloze badkraan van chroom of inox kiezen. Maar heb je ook keuze uit een moderne kraan in het zwart of wit. Wil je opvallende kranen voor een zeer trendy uitstraling? Ga dan voor een luxe badkraan in oud koper of geborsteld grafiet.

Profiteer van comfort met jouw solid surface bad.

Bekijken als Rooster Lijst

20 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

20 Items

per pagina

Kenmerken van een Solid Surface bad

Een Solid Surface bad wordt gemaakt van polymeer-producten. Deze producten worden in een mal gegoten om er de juiste worm van te maken. Dankzij het materiaal en de kleur heeft het bad een zeer kenmerkend uiterlijk. Met een Solid Surface bad profiteer je van comfort in een stijlvol bad. 

Voordelen van een Solid Surface bad

  • Gemaakt van stevig materiaal
  • Lange levensduur
  • Luxe uitstraling
  • Water blijft langer warm
  • Duurzame keuze
  • Gemakkelijk schoont te houden
  • Materiaal voelt warm aan

Rond of vrijstaand Solid Surface bad

Bent u op zoek naar een vrijstaand Solid Surface bad? Xenz heeft verschillende vormen vrijstaande Solid Surface baden waaronder een rond bad. Naast vrijstaande baden zijn er ook Solid Surface hoekbaden. Dankzij het grote assortiment is er voor elke badkamer een passend Solid Surface bad.

Persoonlijk advies voor jouw Solid suface bad? 

Wil je profiteren van persoonlijk advies? Kom in contact met een van onze dealers. In hun showroom kun je jouw nieuwe bad bekijken, zie je bijpassende producten en krijg je persoonlijk advies. Zo stel je makkelijk jouw droombadkamer samen.