Ruimtebesparend bad in klei kleur

Xenz Ruimtebesparend bad in klei kleur

Xenz heeft een groot assortiment aan ruimtebesparende baden in klei kleur. De kleikleurige  ruimtebesparende baden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Zo is er altijd een model in klei kleur dat bij uw badkamer past. Laat uw kleikleurige ruimtebesparend bad matchen met uw kranen door de afvoer in dezelfde kleur te kiezen.

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina

Ruimtebesparend bad voor kleine badkamer

Ook in een kleine badkamer wil je profiteren van het comfort dat hoort bij jouw droombadkamer! Met een ruimtebesparend bad geniet je van de voordelen van een bad en een douche. 

Ruimtebesparend bad met een lage instap

Wil je profiteren van een ruimtebesparend bad maar wil niet over de hoge badrand stappen? Ga dan voor een inloopdouche. Deze heeft dezelfde voordelen als een ruimtebesparend bad, maar zonder hoge instap.

Advies over jou ruimtebesparende bad

Kom in contact met een van onze dealers. In hun showroom kun je de baden bekijken, passende producten uitzoeken en profiteer je van persoonlijk advies.

Klei kleurig ruimtebesparend bad kopen?

Wilt u een klei kleurig ruimtebesparend bad kopen? Bij Xenz is er ruimte keuze voor ruimtebesparende baden in klei kleur. Door het grote aanbod aan modellen is er altijd een passend ruimtebesparend bad in de kleur klei voor u. Vind het perfecte Xenz model.