Ruimtebesparend bad mat wit

Xenz Ruimtebesparend bad mat wit

Xenz heeft een groot assortiment aan ruimtebesparende baden in het mat wit. De mat witte ruimtebesparende baden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Zo is er altijd een mat wit model dat bij uw badkamer past. Laat uw mat witte ruimtebesparend bad matchen met uw kranen door de afvoer in dezelfde kleur te kiezen.

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina

Ruimtebesparend bad voor kleine badkamer

Ook in een kleine badkamer wil je profiteren van het comfort dat hoort bij jouw droombadkamer! Met een ruimtebesparend bad geniet je van de voordelen van een bad en een douche. 

Ruimtebesparend bad met een lage instap

Wil je profiteren van een ruimtebesparend bad maar wil niet over de hoge badrand stappen? Ga dan voor een inloopdouche. Deze heeft dezelfde voordelen als een ruimtebesparend bad, maar zonder hoge instap.

Advies over jou ruimtebesparende bad

Kom in contact met een van onze dealers. In hun showroom kun je de baden bekijken, passende producten uitzoeken en profiteer je van persoonlijk advies.

Mat wit ruimtebesparend bad kopen?

Wilt u een mat wit ruimtebesparend bad kopen? Bij Xenz is er ruimte keuze voor mat witte ruimtebesparende baden. Door het grote aanbod aan modellen is er altijd een passend mat wit ruimtebesparend bad voor u. Vind het perfecte Xenz model.