Kom bij Xenz thuis!

Vanaf april 2021 hebben wij een inspiratiehuis in Nijkerk langs de A28. Dit is een showroom om inspiratie op te doen voor dealers, sanitair specialisten en projectmanagers in de leisure & hotelwereld. Zo kunt u samen met onze adviseur uw assortiment bepalen en complete badkamers samen stellen. Wilt u als consument onze producten uitproberen? Neem contact met ons op en plan een afspraak bij een dealer bij u uit de buurt.

Adresgegevens Xenz inspiratiehuis

Arkerpoort 4
3861 PS Nijkerk

Alleen op afspraak

Project badkamers

Houdt u zich bezig met projecten waar de badkamer een onderdeel van is? Bijvoorbeeld voor hotels, voor een nieuwbouw-, of leisure project? Kom dan eens langs in ons inspiratiehuis. Tijdens een bezoek aan ons inspiratiehuis ziet u al onze badkamerproducten, kunt u oneindig idee├źn op doen en even proefliggen in dat moderne mat zwarte vrijstaande bad. Zo stellen we samen eenvoudig uw project badkamer samen.

Bepaal eenvoudig uw assortiment

Bent u al Xenz dealer of wilt u Xenz dealer worden? Kom dan eens langs in ons inspiratiehuis. Door de producten in het echt te zien, bepaalt u eenvoudig welke modellen bij u en uw klanten passen. Tijdens een afspraak in onze showroom nemen we u mee in al onze producten. Zo zorgt u eenvoudig voor een ideaal aanbod voor uw klanten.

Op zoek naar een specifiek product?

Bent u als consument op zoek naar een specifiek product van Xenz? Laat ons weten wat u zoekt. Dan kijken wij of een dealer bij u uit de buurt dit product in de showroom heeft staan

Langskomen op afspraak

Wilt u als dealer of projectmanager langskomen in onze showroom, dan kan dit alleen op afspraak. Uw accountmanager maakt dan expliciet tijd voor u vrij om de gehele showroom door te lopen en uw wensen te bespreken.

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement