Een badkamer met de wow-factor

Zwarte kranen als eyecatcher in jouw badkamer

Stoer, modern, klasse en luxe. Dat is wat zwarte kranen uitstralen. Het is dan ook niet voor niks dat je dit steeds vaker in de badkamer ziet. Door de eindeloze combinaties passen deze kranen in elke badkamer.

Zwart gaat enorm goed samen met hout in een landelijke badkamer, staat prachtig met marmeren tegels aan de muur, hebben een luxe uitstraling met gouden details in de glamour badkamer en zijn de go-to kraan als je gek bent op stoer en industrieel. Wij zijn fan.

De kranen trekken de aandacht zonder de rest van het badkamerinterieur onder te doen, zijn stijlvol en geven net dat beetje extra. Wil jij ook de wow-factor in jouw badkamer?

In showroom bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

Waarom kies jij voor een zwarte kraan in de badkamer?

Voordelen van zwarte kranen

Ten eerste is de uitstraling natuurlijk een hele goede reden om te kiezen voor mat zwarte kranen in de badkamer. Zoals eerder benoemd hebben de kranen een zeer luxe uitstraling en passen ze in elke badkamer stijl. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de kranen over een aantal jaar niet meer mooi vindt of dat deze niet meer bij het interieur passen.

Daarnaast zijn zwarte kranen eenvoudig te combineren. Wil je dus na enige tijd toch weer een badkamer make-over? Geen probleem. Door de details in de badkamer aan te passen, krijg je een hele andere look-and-feel. Doordat jij hebt gekozen voor zwarte kranen staan deze nog steeds fantastisch bij het interieur. Een veilige keuze dus.

Ondanks dat het aanbod aan zwarte kranen over het algemeen kleiner is dan bij chromen kranen, is er altijd een kraan die qua vorm en functionaliteit aan jouw wensen voldoet. Een van onze dealers helpt je graag met het uitzoeken van de perfecte kraan voor jouw badkamer.

In showroom bekijken

Langdurige plezier

Onderhoud van zwarte kranen

De kranen hebben een mat zwarte finish. Het voordeel hierbij is dat je vingerafdrukken minder goed ziet. Zijn de kranen vies? Met een lauwwarme sopje en een katoenen doek maak je de kraan eenvoudig schoon. Maak hierbij altijd gebruik van zacht schoonmaakmiddel. Met agressief schoonmaakmiddel bijt de kraan uit. Na het schoonmaken adviseren wij om de kraan af te nemen met een natte doek.

Wil je kalkaanslag zo veel mogelijk voorkomen? Droog dan de kraan na het gebruik af. Kalkaanslag ontstaat door het water in de kraan trekt. Zo profiteer je zo lang mogelijk van jouw zwarte kranen.

In showroom bekijken

Creëer rust en harmonie

Van een zwarte douchekraan tot zwarte wastafelkraan

Door in de gehele badkamer te kiezen voor mat zwarte kranen creëer je rust en harmonie. Dit draagt bij aan de luxe uitstraling en zorgt ervoor dat je het welness-gevoel thuis beleeft. We hebben ruime keuze aan op- of inbouwkranen. Kies het model dat jij mooi vindt en stel jouw droombadkamer samen.

Met de producten van Xenz ben je verzekerd van kwaliteit. Al onze producten worden in Nederland geproduceerd en zijn getest op functionaliteit en kwaliteit. Zo heb jij de perfecte combinatie van kwaliteit, praktisch en stijlvol.

Nog meer inspiratie op doen? Neem een kijkje in de showroom van een Xenz dealer bij jou in de buurt. Boek een afspraak om langs te komen in de showroom en de eerste stap naar jouw droombadkamer te zetten. Onze specialisten denken graag met je mee!

Afspraak maken

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement