Zwarte douchecabine

Door ons grote assortiment stel je eenvoudig jouw droombadkamer samen. Kies de onderdelen die het best bij jou en jouw badkamer passen en geniet in een badkamer waar jij volledig tot rust kan komen. Door ons grote assortiment stel je eenvoudig jouw droombadkamer samen. Kies de onderdelen die het best bij jou en jouw badkamer passen en geniet in een badkamer waar jij volledig tot rust kan komen.


Douchecabine op maat

Op zoek naar een eyecatcher in jouw moderne, industriële badkamer? Kies dan voor een zwart douchecabine. Door de glazen wanden creëer je een open uitstraling wat je badkamer veel groter doet lijken. En toch profiteer je wel van een afgesloten doucheruimte wat opspattend water en de warmte in de cabine houdt. Met een zwarte douchecabine realiseer je ook voor de kleinere badkamers de ultieme industriële sfeer zonder in te leveren op ruimtelijkheid.

Alle zwarte douchecabines bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

Stoer en stijlvol

Zwarte douchecabine op maat

Droom jij van zo’n mooie zwarte douchecabine? Goed nieuws, want Xenz heeft speciaal voor jou de Industrial Line Premium. Dit is een serie met alle onderdelen die jij nodig hebt om de ideale zwarte douchecabine samen te stellen. De zwarte, steellook douchecabine heeft een luxe uitstraling en past perfect in zowel een industriële, natuurlijke of moderne badkamer. Je kunt jouw douchecabine volledig zelf samenstellen, dus voldoet het volledig aan jouw wensen. Zo ontstaat je de perfecte combinatie tussen praktisch, eigentijds en stijlvol.


Zwarte douchecabine met veiligheidsglas

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom bevatten al onze zwarte douchecabines veiligheidsglas. Het voordeel hiervan? Het is sterker en dus veiliger dan regulier glas. De kans dat veiligheidsglas breekt, is nihil. Mocht het glas van de douchedeur alsnog breken, dan blijft het glas in de douchedeur en valt het niet op de grond. Veiligheid boven alles!

Showroom afspraak maken

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement