Een statement in uw badkamer

Luxe, stijlvol, elegant en sfeervol: een vrijstaand bad tilt de badkamer direct naar een hoger niveau! En niet alleen voor villa’s. Met deze afmetingen kunt u in elke badkamer een ‘eyecatcher’ plaatsen.

Wanneer de badkamer een saaie uitstraling heeft dan kan het een goede keuze zijn om een blikvanger toe te voegen aan de ruimte. Op deze manier zult u met meer plezier de badkamer gebruiken. Vrijstaande baden staan bekend als eyecatcher en kunnen een groot verschil maken in de badkamer. Bij de verbouwing van de badkamer is het dus een goede keuze om te overwegen om een vrijstaand ligbad toe te voegen!

Klassieke of moderne badkamer

Vrijstaande baden zijn bij Xenz verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten. Zo kunt u eenvoudig een klassieke stijl benadrukken door te kiezen voor een vrijstaand ligbad op pootjes, maar er zijn ook verschillende vrijstaande ligbaden verkrijgbaar met een modern design. Het voordeel van een vrijstaand bad in de badkamer is dat u verzekerd bent van een exclusieve uitstraling. Daarnaast bent u niet gebonden aan een specifieke plaats waar het bad geplaatst moet worden en kunt u dus de gehele ruimte volledig naar wens inrichten.Beperkte ruimte

Heeft u een badkamer met beperkte ruimte maar wilt u toch een vrijstaand bad? Kies dan voor het vrijstaande bad Xenz Charley. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen waaronder een hoekvariant en een compact model.

Kleuren

Smaken verschillen daarom kunt u bij Xenz kiezen uit meerdere kleuren. Combineer bijvoorbeeld een zwart bad met onze zwarte Duero kranen voor een stoere en industriële look.


Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement