Samen ontspannen

Tweepersoonsbad in de badkamer

Wist je dat 22% van de badbezitters minimaal één keer per maand samen met zijn/haar partner in bad gaat? Dan is het natuurlijk wel zo comfortabel als je allebei voldoende ruimte hebt. Een tweepersoonsbad biedt dan de ideale oplossing. Zo kun je samen na een lange dag tot rust komen of dompel je alle kinderen tegelijk in bad. Het biedt qualitytime, maar ook levert je ook weer wat extra tijdswinst op. Win-win!

In showroom bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

Waar moet het bad aan voldoen?

Afmetingen van een tweepersoonsbad

Bijna ieder bad vanaf 180x80cm kun je al gebruiken als tweepersoonsbad. Dus niet alle baden? Nou, het is wel handig om te kiezen voor een bad met de afvoer in het midden. Zo zit geen van beiden bovenop het putje. Dus als je kiest voor het ultieme comfort, raden we een bad aan vanaf 180x80, met de afvoer in het midden. Wil je nóg meer comfort? Dan kan je natuurlijk altijd kiezen voor een nóg groter tweepersoonsbad. Xenz heeft bijvoorbeeld ook baden van twee meter. Deze baden zijn praktisch voor lange mensen mits je uiteraard wel voldoende ruimte in de badkamer hebt voor zo’n groot tweepersoonsbad.

Tweepersoons inbouwbad of vrijstaand bad?

Groot bad voor twee personen

Wanneer je kiest voor een groot bad kun je de keuze maken tussen een inbouw- of een vrijstaand bad. De voordelen van een inbouwbad? Je kunt het bad mee-tegelen waardoor je het bad perfect integreert in jouw badkamer. Daarnaast ook: gemak. Je hebt geen last van water achter, naast of onder het bad. Dit bespaart je een hoop schoonmaaktijd. Wist je dat het allergrootste inbouwbad in ons assortiment een inhoud heeft van 550 liter? Tsja, er kan er maar één de grootste zijn.


En waarom je voor een vrijstaand tweepersoonsbad zou kiezen? Je hebt wat meer bewegingsvrijheid om het bad heen. Voor een kleinere badkamer kan dit de ideale oplossing zijn. Qua plaatsing heb je ook meer vrijheid, want je hoeft een vrijstaand bad niet per se tegen een muur aan te plaatsen. En we kunnen er niet omheen, maar een vrijstaand bad geeft jouw badkamer een hele luxueuze uitstraling. Want het blijft een echte eyecatcher!

In showroom bekijken

Nog meer luxe

Rond tweepersoonsbad of whirlpool?

Een rond tweepersoonsbad is ook nog een optie. Heb jij een ruime badkamer waar een rond bad in past? Go for it. Een rond bad geeft jouw badkamer namelijk een unieke uitstraling. Je ziet niet veel badkamers met ronde baden. En je kunt er gemakkelijk met twee personen (of meer) in baden. Ideaal voor gezinnen met kinderen.


Wil je het ultieme jacuzzi gevoel krijgen in een rond tweepersoonsbad? Bubbels erin, LED verlichting erbij… Zie je het al voor je? Bijna ieder bad van Xenz is uit te breiden met gepersonaliseerd whirlpoolsysteem. Je hebt whirlpoolsystemen met luchtjets, waterjets of met allebei. Met een whirlpoolsysteem geniet je van extra luxe in bad voor de optimale ontspanning.

Kom in contact

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement