Ga voor een industriële sfeer

Stalen douchewand

Op zoek naar een echte industriële blikvanger in jouw badkamer? Kies dan voor een zwarte, stalen douchewand. De zwarte lijnen geven jouw badkamer een stoere en eigentijdse look. De stalen douchewanden zijn de perfecte combinatie tussen stijlvol en praktisch.

In showroom bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

Creëer een ruimtelijk gevoel

Stalen douchewand met glas

Heb je niet zo’n grote badkamer en wil je graag een ruimtelijk gevoel creëren? Dan is een douche met een stalen, glazen douchewand een goede optie. Het glas geeft de badkamer een open karakter waardoor het ruimer oogt. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je voldoende ruimte in je badkamer hebt en graag een industriële sfeer wil creëren. Ook dan is een stalen douchewand de perfecte optie. Schrikt het af dat de stalen douchewanden glas bevatten? Dat is niet nodig. Al onze glazen douchewanden bevatten namelijk veiligheidsglas. Zo kun je onbezorgd genieten van jouw industriële badkamer.

In showroom bekijken

Niet zo van een inloopdouche?

Afgesloten douchewand met deur

Ben je niet zo van de inloopdouches en wil je liever een afgesloten douche? Kies dan voor een stalen douchewand met een stalen douchedeur. De douchedeur zorgt ervoor dat het water in de doucheruimte blijft. Naast het water, blijft ook de warmte in de douche en heb je geen last van koude tocht. Ideaal voor de koukleumen onder ons. Je kunt ervoor kiezen om een douchebak te nemen óf een douchevloer met drain. Kies je voor een douchebak? Dan plaats je de stalen douchewand op de douchebak om de ruimte in jouw badkamer optimaal te benutten

In showroom bekijken

Voor een extra stoere look

Stalen douchewand met rookglas

Ben je niet zo van de standaard dingen, maar ben je altijd op zoek naar nét iets anders dan anders? Misschien is de stalen douchewand met rookglas dan iets voor jou. Het donkere glas geeft jouw badkamer een extra stoere look. Ondanks dat het rookglas een donkergrijze kleur heeft, laat het wel voldoende licht door om fijn te kunnen douchen. Hiernaast geeft rookglas ook nog extra privacy als je staat te douchen.

Afspraak maken

Combineren met…

Dit past perfect bij een stalen douchewand

De serie stalen douchewanden van Xenz zijn verkrijgbaar voor een hoek, nis of een inloopdouche. Met deze serie kun je jouw badkamer samenstellen volgens de laatste trends. Combineer de douchewand met glamouraccenten door bijvoorbeeld voor kranen in oud koper te kiezen. Houd je meer van neutraal? Kies dan voor bijpassende zwarte kranen of voor de ‘standaard’ chrome kranen.

Creëer jouw ultieme droombadkamer!

Kom in contact

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement