Samen ontspannen

Rond bad

Doet een heerlijk warm bad jou ook niet denken aan ontspanning en genot? Droom jij hier ook van en wil je echt tot rust komen? Want wie wil er nou niet thuis genieten van een luxe hotelervaring? Dan is een bad een echte toevoeging aan jouw badkamer. Een rond bad geeft je badkamer een luxueuze uitstraling en is ideaal om samen met je partner te kunnen genieten van een romantische avond. Lees hieronder meer over de functionaliteit van een rond bad en de stijl waarin dit bad te plaatsen is.

In showroom bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

Strak en modern

Spreekt het ronde bad jou aan?

Een vrijstaand, rond bad is een echte blikvanger. Een ovaalvormig bad op pootjes zag je vroeger vooral terug in landelijke en klassieke badkamer. Tegenwoordig is het assortiment zo uitgebreid dat een vrijstaand bad niet alleen geschikt is voor de klassieke badkamer, maar ook voor de moderne, landelijke, industriële… eigenlijk voor iedere badkamer!

Wanneer je een strak geheel wilt creëren en je voorkeur uitgaat naar een moderne badkamer, kan je gaan voor een strak, geheel op de vloer gemonteerd, rond bad in het wit. Door het strakke uiterlijk en de witte kleur is het zeer geschikt voor deze stijl. Om jouw moderne badkamer compleet te maken kies je voor meerdere moderne gemakken, zoals een inloopdouche, hoogglans meubels en modern sanitair. Uiteraard is een rond bad in iedere badkamerstijl toe te passen!

Functioneel en gezellig

Een rond bad biedt veel meer

Een rond bad eist wel wat meer ruimte op dan andere baden. Zo komt het bad zeker tot haar recht wanneer deze in het midden van een grote ruimte staat. Niet alleen bij grote ruimtes, maar ook bij kleinere is een rond bad geschikt. Zo kan je het bad zeer goed combineren met een douche. Wanneer je een regendouche direct boven het bad plaatst geniet je van het bad en de douche in één.

Vind je het gezellig om met meerdere personen in bad te zitten? Dan is een rond bad een ideale oplossing. Een van onze populairste baden is bad Max. Het bad biedt ruimte voor het hele gezin en is ook voor de kinderen fantastisch om in te spelen. Door de grootte is het ook geschikt om samen met je partner te ontspannen.

In showroom bekijken

Kom langs!

Een bad naar jouw wens

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van het juiste bad? Kom gerust langs bij een van onze Xenz dealers. Dan kiezen we samen met jou een bad uit die aan jouw wensen voldoet.

Kom in contact

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement