Levenslang genieten van jouw onderhoudsvriendelijke douchewand!

Bekijk de actie

Luxe, onderhoudsvriendelijk en op maat gemaakt, de ideale douchewand!

Wil je jouw droombadkamer ruimtelijker laten lijken? Kies dan voor een douchewand op maat. Van een grote inloopdouche tot een douchewand onder een schuine kap. Met een douchewand is alles mogelijk. Naast dat een glazen douchewand een mooie uitstraling heeft, is deze ook gemakkelijk te onderhouden.

In de zomerperiode van 21 juli t/m 14 september doe je dat extra voordelig. Bij aankoop van een douchewand op maat zorgen wij dat je geen meerprijs betaald voor lifetime glas. Een uniek glassoort wat geen antikalk coating nodig heeft maar van zichzelf veredeld is. Zo kan je jarenlang genieten van een onderhoudsvriendelijke douchewand waarop vuil en kalk minder snel hecht. Zo profiteer je van een luxe badkamer voor een verrassend voordelige prijs.

Plan een afspraak

Gratis

Lifetime glas!

Levenslang plezier van jouw douchewand!


Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van jouw douchewand. Het onderhoud is hierbij een belangrijk onderdeel. Kalk hecht zich gemakkelijk aan glas. Hierdoor krijgt de douchewand een vieze uitstraling. Dit kun je voorkomen door te kiezen voor veredeld glas. Veredeld glas zorgt ervoor dat kalk zich niet aan het glas gaat hechten en is nog eenvoudiger schoon te houden. Zo profiteer je een levenlang van een douchewand die eruit ziet als nieuw!


Douchewand op maat


Een douchewand heeft een ruimtelijke uitstraling. Jouw badkamer oogt groter en overzichtelijker. Ook is een maatwerk douchewand ideaal als jij een ingewikkelde hoek hebt in de badkamer. Komt de douche bijvoorbeeld onder een schuin dak of heb jij als wens dat je een zeer ruime inloop wilt? Geen probleem. Het Xenz montageteam komt de douchewand voor jou inmeten. Zo ben jij verzekerd van optimaal gemak en de ideale douche. Natuurlijk komen we de douchewand ook monteren zodat we zeker weten dat deze helemaal naar wens is!

Bij aankoop van een douchewand krijg je tussen 21 juli en 14 september lifetime glas voor de prijs van normaal glas. Hierdoor profiteer je van een extra luxe veredeld glassoort waarop kalk en vuil nauwelijks hecht. Dit glas is uniek omdat er geen antikalkcoating aan te pas komt. Profiteer van een onderhoudsvriendelijke douche en laat snel jouw douchewand inmeten en monteren.


Jouw droomdouche samenstellen?

Met een maatwerk douchewand zijn er geen beperkingen. Of je de douche wilt plaatsen in een nis, onder een schuin dak of gewoon in de hoek, de mogelijkheden zijn eindeloos. De douchewanden en deuren worden op maat gemaakt. Daardoor is elke afmetingen mogelijk en kun jij jouw douche precies samenstellen zoals jij dat wilt. En met de actie profiteer je van lifetime glas voor de prijs van normaal glas. Zie je jouw nieuwe badkamer al voor je? Kom in contact met een dealer bij jou in de buurt om de mogelijkheden te bespreken en samen van jouw droombadkamer werkelijkheid te maken.

* Actievoorwaarden: je betaald geen meerprijs voor lifetime glas in jouw maatwerk douchewand. De actie geldt op bestellingen van 21 juli t/m 16 oktober 2021. Vraag in onze winkel naar de voorwaarden.

Maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier.

Maak hier uw afspraak of stuur ons een bericht