De musthave voor jouw badkamer

Een groot bad

Volledige ontspanning, genoeg ruimte om jezelf volledig onder water te dompelen terwijl je de geur van je nieuwe badschuim inademt. Klinkt als de ideale situatie, toch? Dat kan jij ook ervaren in een groot bad van één van onze leveranciers!


Een groot bad, wat verstaan wij daaronder? Nou, niet per se een dieper bad, maar voornamelijk een breder en langer bad. Met een groot bad kun je denken aan baden die groot genoeg zijn om met twee personen in te liggen. Neem als voorbeeld ons grote bad Britt. Zij is 190 centimeter lang en 64 centimeter breed. Dit levert een bad op met een inhoud van maar liefst 265 liter. Ruim voldoende om met twee personen in te baden!

In showroom bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

Groot, groter, groots

Waarom kiezen voor een groter bad?

Wist je dat een poosje baden een positieve invloed heeft op je humeur? En wat nou als je samen z'n tweeën in bad gaat? Een dubbel zo goed humeur! Hoe handig is het dan als je een extra groot bad hebt waar je heerlijk met z’n tweetjes in kunt liggen? Als je toch graag alleen in bad gaat is het alsnog heerlijk, want je hebt alle ruimte om je volledige ontspanning te pakken. Maar goed, het ene grote bad is het ander niet. Zo kan je kiezen voor een ‘normaal’ groot ligbad (Palau), maar ook voor een bad met twee zitplekken waar de afvoer zo is geplaatst, dat niemand er last van heeft (Parel). Ultiem verwenmomentje!

Ja, in iedere badkamer

Past een groot bad in mijn badkamer?

Xenz heeft grote baden voor diverse soorten badkamers. Of je nou een hele grote badkamer hebt of de ruimte juist beperkt is, wij zullen jou altijd het beste advies geven om de juiste keuzes te maken. Wil je gaan voor een groot bad en heb je een badkamer waar ruimte geen issue is? Dan hebben we bijvoorbeeld het model ‘Society’ in het formaat 200 centimeter lang bij 90 centimeter breed. Heb je beperkt de ruimte en wil je toch genieten van de gemakken van een groot ligbad? Dan is het eerdergenoemde model ‘Palau’ een geschikte oplossing. Dit bad is zo ontworpen dat het ook in kleinere badkamers goed tot zijn recht komt.


Je zou ook nog kunnen kiezen voor een vrijstaand bad. Dat houdt de ruimte wat luchtiger en hier heb je geen ‘blok’ in je kleinere badkamer staan. Het model ‘Isa’ is dan een passende keuze. Dit grote, vrijstaande bad is 180 centimeter lang en 85 centimeter breed. Vind je het nog lastig om een keuze te maken? Onze adviseurs denken graag mee over het perfecte bad voor jouw badkamer.

In showroom bekijken

We helpen graag!

Ja, ik wil graag een groot bad!

Fijn dat je eruit bent! Als je kiest voor een groot bad, raden we je aan contact op te nemen met één van onze dealers voor een advies op maat. Onze dealers bespreken samen met jou wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw droombadkamer. Door een 3D ontwerp zie jij precies hoe jouw badkamer eruit komt te zien. Zo weet je zeker dat je altijd de beste keuze maakt.

Kom in contact

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement