Aangename warmte

Elektrische vloerverwarming in de badkamer

Het is niet gek dat je in de winter moeilijker uit bed komt. Buiten is het nog donker en op de slaapkamer is het fris. Niets is erger dan uit een warm bed te stappen om vervolgens te verkleumen in een koude badkamer. Want naast dat je voor het oog graag een mooie badkamer wilt, wil je ook gebruikmaken van hedendaags comfort. En wat is nou lekkerder dan de koude dagen te beginnen en af te sluiten in een badkamer waar je geen koude voeten krijgt? We hoeven je vast niet uit te leggen dat vloerverwarming in de badkamer een aanrader is en wij verzekeren dat je er geen spijt van krijgt.

In showroom bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

Ook dan geniet je van comfort

Kleine badkamer met vloerverwarming

Vloerverwarming is extra comfort dat in elke badkamer mogelijk is. De elektrische vloerverwarming neemt namelijk geen extra ruimte in beslag. Eigenlijk bespaard de vloerverwarming juist ruimte! Je hoeft namelijk geen traditionele verwarming aan de muur op te hangen. Zo profiteer je ook met een kleine badkamer van grootste luxe. Je hebt hierin twee keuzes: de vloerverwarming als hoofdverwarming of als extra verwarming. Als extra verwarming zorg je er eenvoudig voor dat het in de badkamer warmer is dan in andere ruimtes in het huis. Maar je kunt er ook voor kiezen om de vloerverwarming als hoofdverwarming in de badkamer te gebruiken.

Onzichtbaar, snel warm en maximaal comfort

Voordelen van elektrische vloerverwarming in de badkamer

In nieuwbouwhuizen is vloerverwarming in de badkamer vaak al de standaard. Wij begrijpen dat wel. Want uit de douche of bad stappen op een warme vloer geeft net die extra luxe waardoor het elke keer een feestje is om in de badkamer te zijn. Misschien ben je nu wel bezig met het (ver)bouwen van een nieuwe badkamer. Dan zouden wij vloerverwarming zeker aanraden, want het is snel geplaatst en de kosten vallen ook erg mee. Daarnaast zorgt elektrische vloerverwarming dat je badkamer snel warm is en is de verwarming niet zichtbaar. Wist je dat vloerverwarming ook helpt tegen minder stof in de badkamer? Profiteer dus niet alleen van comfort tijdens het gebruik, maar ook van veel minder onderhoud aan de badkamer.

In showroom bekijken

Stijlvol en praktisch

Voor welke badkamerstijl ga jij?

Inspiratie aan het opdoen voor een nieuwe badkamer? Dan is het heel goed om te bepalen aan welke praktische eisen het niet mag ontbreken. Is voor jou een dubbele wasbak een pré? Wil je gebruik maken van elektrische vloerverwarming of moet er zeker weten een bad in? Na het bepalen van de eisen kan je aan de slag met het bepalen van jouw stijl. Al jouw favoriete producten combineer je dan in jouw droombadkamer. Wil je hulp bij het samenstellen van jouw droombadkamer? Kom eens in contact met een van onze badkamerspecialisten.

Kom in contact

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement