Zo doe je dat eenvoudig

In 3 stappen jouw douche samenstellen

Tegenwoordig zijn er zoveel soorten douches, maar misschien zit de perfecte cabine er voor jou nog niet tussen. Het meest ideale scenario zou dan zijn om je eigen douche volledig naar wens samen te stellen, toch? Ga je voor een tegelvloer of toch voor een douchebak? Of wil je liever je badkamer budgetproof renoveren? Met onze producten heb je alle vrijheid om je eigen douchecabine samen te stellen. Hoe dat precies werkt? Lees snel verder.

In showroom bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

Douchevloer

Kies jouw perfecte douchevloer

De vloer in jouw douchecabine is een belangrijk onderdeel. Wil je een vloer met centrale afvoer of een drain in de douchevloer? Keuze gemaakt? Dan gaan we naar het volgende keuzemoment: Welk formaat douchecabine wil je? Daar moet natuurlijk ook de perfecte maat douchevloer bij. Ga je voor een eenpersoons-douche van 90x90 centimeter of misschien voor een tweepersoons-douche van 100x200 centimeter? Onze douchevloeren zijn in alle denkbare maten leverbaar. En welke kleur vloer wil je? Dat is de laatste afweging die je nog moet maken. Et voilà: jouw droomvloer is uitgekozen!

Douchebak

Stel je eigen douchebak samen

Liever geen douchevloer, maar een douchebak? Geen probleem! Ook hierin heb je weer verschillende afwegingen te maken. Je zou kunnen kiezen voor klassieke, vierkante douchebakken. Gewoon lekker praktisch. Of houd je meer van een opvallend ontwerp, zoals een vijfhoekige douchebak of een douchebak met een afgeronde zijde? Bedenk ook wat praktisch is voor jouw badkamer. In een kleine badkamer kunnen ronde hoeken wonderen doen! Kies jouw ideale formaat en kleur, dan kunnen we door naar de volgende stap.

In showroom bekijken

Douchecabine

Creëer jouw ideale douchecabine

De volgende stap is het creëren van jouw ideale douchecabine. Of misschien beter gezegd: doucheruimte. Want het hoeft helemaal geen afgesloten cabine te zijn natuurlijk. Van twee douchewanden met een douchedeur tot alleen een douchewand met een stabilisatiestang. Het is helemaal aan jou. En heb je al nagedacht over welke douchekop je zou willen?

Renoveren

Liever je douchecabine renoveren?

Wil je je douchecabine renoveren zonder hak- en breekwerk? Dat kan met onze renovatiepanelen. Hiermee geef je jouw douchecabine een volledig nieuwe look, zonder hak- en breekwerk. Deze renovatiepanelen zijn direct over de douchevloer als de wandtegels heen te plaatsen. En good to know: de panelen zijn zodanig dun dat deze een openslaande douchedeur niet in de weg zit. Wil je een betonlook of liever gewoon een tegellook? Deze en nog veel meer opties zijn mogelijk. Wij kunnen jouw douchecabine vliegensvlug omtoveren tot een eigentijdse doucheruimte.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een op maat gemaakt advies? Neem dan contact op met één van onze dealers. Ook nog op zoek naar een nieuw badmeubel?

Bekijk dan ons blog over badmeubels!

Kom in contact

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement