Een pronkstuk in jouw badkamer

Zwarte douchewand

Wil je gaan voor stijlvol en praktisch? Dan is een zwarte douchewand van glas iets voor jouw badkamer! Een zwarte douchewand met een staallook is in deze tijd niet meer weg te denken uit een moderne en industriële badkamer. Door de stoere uitstraling is dit een pronkstuk in iedere badkamer.

In showroom bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

Voor iedere badkamer een passend formaat

Oneindig veel variatie

Je denkt misschien, een grote zwarte douchewand past helemaal niet in mijn badkamer. Xenz biedt verschillende maten douchewanden aan. Heb je een hoek-, nis- of een inloopdouche? Alles is mogelijk door het leveren van maatwerk. De glazen douchewand creëert een open karakter waardoor jouw badkamer direct groter oogt. Wie wil dat nou niet?

Zo geniet je optimaal van je douchewand

Onderhoud zwarte douchewanden

Onze douchewanden zijn gemaakt van aluminium. Aluminium is roestwerend, dus perfect voor in een vochtige ruimte zoals jouw badkamer. Hiernaast bevatten de glazen douchewanden een speciale coating om kalk tegen te gaan. Ideaal, want zo is het schoonmaken van je douchewand een stukje makkelijker en minder tijdsintensief.

Natuurlijk is het belangrijk om jouw douchewand goed schoon te houden zodat je er nog langer van kunt genieten. Zorg ervoor dat je na het douchen je wand spoelt met koud water en droog deze vervolgens met een raamwisser of handdoek. Groene zeep is ook een favoriet om jouw douchewand weer te laten glanzen. Wij leveren de douchewand altijd met veiligheidsglas en antikalk, zo geniet je optimaal van jouw douchewand.

In showroom bekijken

Creëer stijl met zwarte accenten

Maak je badkamer af met de zwarte kranen

Een zwarte douchewand is een echte eyecatcher in jouw badkamer. Het is niet voor niks dat je dit in elk verbouwprogramma tegenkomt. De douchewand heeft een stoere uitstraling en laat de badkamer optisch groter lijken. De combinatie met de stenen op de muur en de kraan maken het plaatje compleet en zorgen dat het volledig voldoet aan jouw smaak. Ga bijvoorbeeld voor een muur met steen of houtlook voor een badkamer met warme en natuurlijke sferen. Combineer met marmeren tegels en een kraan van goud of oud koper voor een glamourlook. Of maak af met zwarte kranen als je gek bent op de industriële stijl. Met de eindeloze combinaties maken we ook voor jou een droombadkamer.

Weet jij al voor welke combinatie je gaat? Weet je al precies hoe jouw badkamer met zwarte douchewand eruit komt te zien of ben je nog volop inspiratie aan het opdoen? Onze specialisten helpen je graag. Met een originele invalshoek of creatief idee zetten zij de puntjes op de i van jouw droombadkamer. Benieuwd wat onze specialisten voor jouw badkamer kunnen betekenen? Neem een kijkje in onze showroom of kom in contact met een Xenz dealer bij jou in de buurt.

Kom in contact

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement