Een nieuw bad of jouw huidige bad omtoveren

Volledig ontspannen met een whirlpool bad

Thuis het ultieme, ontspannen spa-gevoel ervaren? Dat kan elke dag als je kiest voor een whirlpool. De meerwaarde van een whirlpool bad is dat de water- en luchtjets massagestralen door het water pompen. Dit is goed voor je spieren en ideaal om helemaal tot rust te komen of voor een gezellige ervaring met de kinderen. Je kunt voor een whirlpool bad kiezen bij een nieuwe badkamer maar het systeem kan ook ingebouwd worden in een bestaand bad. Wat houdt jou nog tegen?

In showroom bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

Minimale jets, maximaal profiteren

Stel zelf jouw bubbelbad voor thuis samen

Ontspannen kan al met een minimale aanpassing. Het is namelijk niet nodig om direct voor een bubbelbad te kiezen met 10 lucht- en 10 waterjets om te zorgen dat elke massage mogelijk is. Met een minimaal aantal jets profiteer je al van een heerlijke rugmassage in bad. Zo heb je geen whirlpool bad vol met jets en bespaar je op de kosten, maar ga je wel voor dat extra stukje luxe. Wist je dat je kunt kiezen voor standaard whirlpoolsystemen of helemaal jouw eigen systeem kunt samenstellen?

Samen ontspannen

Een tweepersoons whirlpool bad

Alle standaard tweepersoonsbaden kun we omtoveren tot een tweepersoons whirlpool bad. Kies voor een ronde whirlpool of ga voor een groot inbouwbad waarbij je tegenover elkaar kunt zitten. Wat je ook kiest, samen kom je helemaal tot rust. Geniet samen van muziek, praat ontspannen bij aan het einde van de dag of ontspan met heerlijke bad aroma's.

In showroom bekijken

Extra upgrades

Van badkamer naar spa aan huis

Wil je naast een whirlpool bad profiteren van op en top luxe? Denk dan eens na over een stoomcabine en lichtdouche met UV of infrarood straling. Daarmee is stress verleden tijd en heb jij altijd toegang tot jouw eigen spa. Voel je elke dag zo ontspannen dat het lijkt alsof je uit een luxe wellness resort komt lopen.


Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw badkamer? Kom idee├źn opdoen bij een van onze specialisten. Een Xenz dealer bij jou in de buurt helpt je graag.

Kom in contact

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement