Geruisloos en geleidelijk dichtvallen

WC bril met softclose

Je herkent het vast. Jij of de kinderen zijn klaar met het gebruik van de wc en dan klappert de wc bril hard naar beneden. Naast de schrik is het nog hopen dat er geen vingers tussen zitten of de toiletbril stuk is. Met softclose is dit verleden tijd. Softclose is een techniek waardoor de bril en deksel van het toilet altijd zachtjes sluit.

In showroom bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

De drie belangrijkste

Voordelen van softclose

1. Voorkomen van schade. Met softclose verleng je de levensduur van het toilet. Het regelmatig hard dichtslaan van de wc bril zorgt voor schade dat de wc bril op den duur scheef gaat zitten.

2. Minder geluidsoverlast. Het hard dichtklappen zorgt niet alleen voor schade, maar schrikt ook het hele huishouden wakker.

3. Veiligheid voor de kinderen. Met kinderen zit ongeluk altijd in een klein hoekje. Mocht de bril ineens dichtklappen dan kan dit voor vervelende situaties zorgen. Met een softclose wc bril verklein je deze kans aanzienlijk.

Het oog wilt ook wat

Praktisch en stijlvol

Bij het uitkiezen van een toilet denk je misschien eerder aan praktisch dan aan stijlvol. Is een wc bril met softclose mogelijk? Is het toilet eenvoudig te onderhouden? Blijft de kleur lang mooi? Maar vergeet niet dat het toilet ook moet passen bij jouw badkamer stijl. Zo geeft een grijs keramiek toilet een totaal andere sfeer dan een standaard wit toilet. Hiermee geef je net dat beetje extra aan jouw badkamer met natuurlijke kleuren of net wat extra sfeer in een stoere industriƫle badkamer. Vergeet dus bij het uitzoeken van een toilet niet dat je ook moet kiezen wat je mooi vindt.

In showroom bekijken

Neem een kijkje in de showroom of kom in contact

Wij helpen je graag!

Onze specialisten helpen je graag. Met een originele invalshoek of creatief idee zetten zij de puntjes op de i van jouw droombadkamer. Benieuwd wat onze specialisten voor jouw badkamer kunnen betekenen? Neem een kijkje in onze showroom of kom in contact met een Xenz dealer bij jou in de buurt.

Kom in contact

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement