Zo is het mogelijk

Kleine badkamer met bad

Heb je een kleine badkamer en de wens van een bad dan kan de badkamer inrichting een behoorlijke uitdaging zijn. Gaan een kleine badkamer en een bad niet samen? Wel bij Xenz! Maak gebruik van een van onze ruimtebesparende baden of ga voor een inloopdouche bad.

In showroom bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

Gemak van een douche en bad in één

Kleine badkamer met een inloopdouche bad

Een inloopdouche bad is een combinatie tussen en inloopdouche en een bad. Ideaal voor kleine badkamers. Hiermee bespaar je ruimte in jouw kleine badkamer, heb je het gemak van een douche en kun je ook genieten van een bad. Een groot voordeel van het inloopdouche bad is de lage instap. Hierdoor hoef je niet over de badrand te stappen om te gaan douchen. Met een inloopdouche bad kun je in een badkamer van slechts 4 m2 een wastafelmeubel, bad én douche kwijt.

Én luxe uitstraling

Kleine kamer met ruimtebesparend bad

Met een ruimtebesparend bad bespaar je ruimte. Hierdoor heb je meer loopruimte in de badkamer maar kun je wel genieten van het comfort dat een bad biedt. De ruimtebesparende baden van Xenz zijn ideaal voor in de hoek van een badkamer.

Denk jij dat een ruimtebesparend bad geen luxe uitstraling heeft? Dan heb je het mis. De ruimtebesparende baden zijn in diverse kleuren beschikbaar. De kleur van een bad heeft een grote invloed op de uitstraling. Ga bijvoorbeeld voor een klei kleurig bad, kies voor een cement kleur of ga voor een stijlvol zwart bad.

In showroom bekijken

Ook voor jouw badkamer

Kleine badkamer met vrijstaand bad

Een vrijstaand bad alleen voor grote luxe badkamers? Zeker niet. Een vrijstaand bad kan ook heel goed in een kleine badkamer. Ga bijvoorbeeld voor het vrijstaande bad Rens van Xenz. Dit vrijstaande bad is al verkrijgbaar vanaf 155x75 en daardoor perfect voor een kleine badkamer. Je kunt ook kiezen voor een half vrijstaand bad dat je tegen de muur kunt plaatsen. Om nog meer ruimte te besparen kun je de douche naast het vrijstaande bad plaatsen. Door aan één zijde van de douche dan een douchewand te plaatsen hou je het natte en droge gedeelte van de badkamer gescheiden.

Ruimtelijk

Een douchewand voor kleine badkamer

Met een douchewand kun je het natte en droge gedeelte van een badkamer scheiden. Dit is ideaal als je in een kleine badkamer het bad en de douche naast elkaar zet. Met een douchewand zorg je dat er geen water rondom het badkamermeubel komt. Daarnaast heeft een douchewand een ruimtelijke en luxe uitstraling. Xenz heeft glazen douchewanden op maat of industriële douchewanden. De glazen douchewanden zijn volledig van glas. De industriële douchewanden heeft een zwart profiel. Dit geeft een stoere uitstraling. Ideaal om af te stemmen met bijvoorbeeld zwarte kranen.

In showroom bekijken

Praktisch en ruimtebesparend

Kleine badkamer met inbouwbad

Ook een inbouwbad kun je plaatsen in een kleine badkamer. Het gaat hierbij vooral om een praktische en ruimtebesparende indeling. Het inbouwbad plaats je tegen de muur. Net zoals bij het vrijstaande bad kan je bijvoorbeeld de douche hier naast plaatsen en afschermen met een douchewand. Ook kun je het inbouwbad aan de ene kant doen, de inloopdouche met douchewand aan de andere kant en een badkamermeubel in het midden.

Advies op maat

Wil je een bad in jouw kleine badkamer?

Wat een logische indeling is, hangt compleet af van jouw badkamer. Waar is de deur? Zijn er ramen om rekening mee te houden? Heb je misschien een schuine muur? Voor het indelen van jouw kleine badkamer is advies op maat ideaal. Voor advies op maat kun je terecht bij een van onze dealers.

Kom in contact

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement