Noch oud noch modern

De klassieke badkamer

Ben gek op de retro-stijl? Droom je weg bij een badkamer met een authentiek karakter? En wil je wel profiteren van de techniek van tegenwoordig. Dan maak je jouw droombadkamer compleet met onze Melrose serie. De serie, gekenmerkt door Engelse sferen, is klassiek en modern tegelijkertijd waardoor je profiteert van het beste van twee werelden. Met klassieke sierlijke vormen en authentieke accessoires profiteer jij van comfort en rust. Zie je het al voor je?

In showroom bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

Nostalgie met moderne techniek

Klassieke badkamer met onze Melrose serie

Een unieke collectie waarmee jouw badkamer opvalt. Ondanks dat je dit niet in de gemiddelde badkamer ziet, komt de klassieke stijl steeds vaker terug. Klassiek is het nieuwe modern. En dat is precies waar onze Melrose serie aan voldoet: een authentieke uitstraling gebaseerd op de Victoriaanse tijd gecombineerd met moderne techniek en de kwaliteit van Xenz. Je profiteert dus gewoon van het comfort van een luxe badkamer.

Met de luxe van een landhuis in Engeland

Retrostijl in de badkamer

Details maken de badkamer. De kranen hebben de kenmerkende ronde, sierlijke vormen. Deze passen perfect in een luxe landhuis in Engeland. Wil je in jouw badkamer dit gevoel herbeleven? Dan past de Melrose serie perfect bij jou. Zo profiteer je van een tijdloos badkamerdesign dat al jaren onveranderd mooi blijft.

In showroom bekijken

Nog meer inspiratie nodig?

Wij helpen je graag!

Onze specialisten helpen je graag. Met een originele invalshoek of creatief idee zetten zij de puntjes op de i van jouw droombadkamer. Benieuwd wat onze specialisten voor jouw badkamer kunnen betekenen? Neem een kijkje in onze showroom of kom in contact met een Xenz dealer bij jou in de buurt.

Kom in contact

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement