Zorg voor gemak en comfort

Douchemengkraan

In jouw badkamer wil je uiteraard optimaal gemak en comfort. Om jou van de meest comfortabele douchebeleving te voorzien, is het van belang dat de douchekraan aansluit op jouw wensen. Zo kan een douchemengkraan een zeer prettige toevoeging zijn aan jouw badkamer. Benieuwd welke voordelen deze kraan jou biedt? Wij vertellen het je. Lees welke voordelen deze kraan te bieden heeft.

In showroom bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

Ga voor gemak

Douchemengkraan met een eenvoudige techniek

Een douchemengkraan is een douchekraan met een zeer eenvoudige techniek, uitgevoerd in de meest uiteenlopende varianten. Je bent zelf in staat om jouw gewenste behaaglijke temperatuur te reguleren. De kraan mengt het koude en warme water met elkaar door aan de knoppen te draaien en beide temperaturen te laten lopen. Ideaal toch? Zo reguleer je zelf de warmte die jij het fijnst vindt. Daarnaast is de kraan zeer budgetvriendelijk. Wil je gaan voor meer luxe? Ga dan voor de thermostaatkraan.

Eyecatcher in jouw badkamer interieur

Zo combineer je jouw douchemengkraan met jouw badkamer interieur

De douchemengkraan is een budgetvriendelijke kraan en daarom een mooie toevoeging in jouw badkamer. Daarnaast is een kraan ook een echte eyecatcher. Laat jouw badkamer kraan opvallen door een contrasterende kleur te kiezen of laat je kraan te matchen met de rest van jouw badkamerinterieur. Zo zijn de kleuren chroom, mat zwart, goud en koper een trend van nu. En dat is niet voor niks.

Modern en industrieel
Houd je van een moderne en industriƫle look? Ga dan voor de matzwarte douchemengkraan. Deze kan je goed combineren met een zwarte waskom en een spiegel met zwarte rand. Maak je badkamer helemaal stoer met een grijze wand.

Romantisch en klassiek
Wil je liever gaan voor een romantische look? Verwerk dan een gouden of koperen kleur mengkraan in jouw badkamer. Door andere accessoires in dezelfde kleur toe te voegen, wordt je badkamer een geheel. Of kies voor ronde vormen en maak daarmee jouw badkamer klassiek en elegant. Een kraan is dus een echte verrijking voor jouw badkamer en speelt een belangrijke rol als het gaat om de sfeer..

Wil je een nieuwe douchemengkraan kopen of je huidige vervangen? We bieden een ruim assortiment aan diverse modellen douchemengkranen zodat er altijd een naadloos aansluit op de stijl van jouw badkamerinterieur. Samen met een specialist jouw droombadkamer ontwerpen? Kom in contact met een dealer bij jou in de buurt.

Neem contact op

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement