Een warme sfeer in de badkamer

Houten badmeubel

Bij het inrichten van een badkamer denk je misschien als eerste aan het kiezen van een mooi bad of een douche die voldoet aan jouw wensen. Het badkamermeubel is voor jou misschien een bijzaak. Wij adviseren om hier ook zeker voldoende aandacht aan te besteden. Een badkamermeubel heeft een grote invloed op de sfeer in de badkamer. Neem als voorbeeld een houten badkamermeubel. Dit geeft een wat minimalistische badkamer gemakkelijk een warme uitstraling.

In showroom bekijken

Samen jouw droombadkamer ontwerpen? Kom langs bij een dealer!

Contact opnemen

100% natuurlijk materiaal

Wastafelmeubel gemaakt van echt hout

Tegenwoordig zie je veel badmeubels met houtlook. Natuurlijke materialen zoals hout stralen direct gezelligheid en huiselijkheid uit. Al onze badkamermeubels zijn gemaakt van echt hout. Dit geeft een luxere en mooiere afwerking ten opzichte van bijvoorbeeld een kunststof wastafelmeubel. Wil je liever geen houtkleur? Geen probleem. Ga dan voor onze Young serie met een zwart- of wit gelakte afwerking. Naast het materiaal van het meubel, kan je ook nog kiezen voor een keramisch blad of een mat wit solid surface blad. Een badmeubel zonder blad is overigens ook mogelijk!

De keuze is reuze

Voor elke badkamer de juiste kleur en maat wastafelmeubel

De ene kleur hout is de andere niet. Dus als je de keuze maakte voor een houten badmeubel, dan moet je nog wel kiezen welke kleur hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichte houtkleur in een natuurlijke badkamer met veel licht, ga voor een warme kleur in een moderne badkamer of kies voor een donker badmeubel in een stoere, industriële badkamer om warmte te creëren. Er zijn eindeloos veel modellen met verschillende afmetingen. Dus ook voor jouw droombadkamer hebben wij het perfecte badmeubel.

In showroom bekijken

Even praktisch

Badmeubel met twee waskommen

Ben jij ook bekend met een spitsuur in de badkamer op de vroege morgen? Dan zijn twee waskommen geen overbodige luxe. Overigens niet alleen handig maar ook heel stijlvol. Twee vliegen in één klap dus. Of je nou kiest voor één of twee waskommen, opbouw of inbouw, groot of klein, wij hebben een passend badmeubel.

Must-have gadgets

Spiegel met LED-verlichting boven badmeubel

Dit zie je niet voor niks in elk verbouwprogramma voorbij komen: een houten wastafelmeubel met een grote spiegel en spotless LED-verlichting. Hiermee creëer je een luxe uitstraling en een op en top moderne badkamer volgens de laatste trends. Natuurlijk is het licht dimbaar voor een ultieme, luxe uitstraling. Fan van gadgets? Breid de spiegel dan uit met ingebouwde klok, spiegelverwarming, temperatuurmeter en bluetooth speakers.

Zie je het al voor je?

Hoe ziet jouw droombadkamer eruit?

Word jij ook helemaal enthousiast als je nadenkt over jouw nieuwe badkamer? Een van onze specialisten help je graag met het samenstellen van jouw droombadkamer. Plan vrijblijvend een afspraak in.

Neem contact op

Ik wil in contact komen om de mogelijkheden voor mij badkamer te bespreken

Xenz is een onderdeel van Beterbad B.V. | Algemene voorwaarden | Privacystatement