Nú €100,- cashback op een douchekraan bij aankoop van een Industrial douchewand!

Bekijk de actie

Een industriële badkamer met Xenz

Wil jij een industriële badkamer? Dat kan eenvoudig met de Industrial line douchewanden van Xenz. De industriële douchewand geeft direct een ruimtelijke en stoere uitstraling aan jouw badkamer.


Met een passende douchekraan in trendy kleuren maak je jouw doucheruimte helemaal af! Tijdelijk ontvang je maar liefst €100,- cashback op je douchekraan bij aankoop van een Industrial line douchewand. Wil je de mogelijkheden bekijken en bespreken? Maak direct een afspraak om de industrial line douchewanden te bekijken!

Plan een afspraak

€ 100,-

CASHBACK

Zoek een prachtige bijpassende douchekraan uit en profiteer van € 100,- cashback*!


Profiteer jij van een industriële douchewand én douchekraan? Dan krijg je tijdelijk €100 terug! Je kunt de douchekraan afstemmen op de douchewand door te kiezen voor een mat zwarte douchekraan. Wil je jouw douchekraan laten opvallen? Ga dan voor een douchekraan van oud koper of geborsteld grafiet? Daarmee creëer je een unieke en luxe uitstraling in jouw badkamer.* Je ontvangt €100,- cashback op een douchekraan bij aankoop van een Xenz Industrial Line douchewand in de periode van 5 april t/m 26 mei 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw dealer. Profiteer snel!

Stalen douchewanden voor een inloopdouche

De Industrial Line douchewanden zijn voor iedere badkamer een mooie oplossing. Zo passen de douchewanden in de hoek van de badkamer om ruimte te besparen, kan de doucheruimte in een nis of creëren we een inloopdouche. Met de kranen maak je jouw badkamer af volgens jouw stijl.

Ga je voor glamouraccenten met zwart en goudkleurige kranen of kies jij voor tijdloos en natuurlijk?

Maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier.

Maak hier uw afspraak of stuur ons een bericht