Renovatie en reparatie

'De badkuipdokter'

Sinds 1976 is Beterbad B.V. gespecialiseerd in het repareren en renoveren van baden en douchebakken. Door jarenlange ervaring en de eigen productie kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service.

Meer over reparatie

Meer over renovatie

Renovatie mogelijkheden:

Van bad naar douche

Het oude bad vervangen door een prachtige inloopdouche. Beterbad B.V. heeft een uniek ombouwsysteem ontwikkeld waardoor dit in één dag realiseerbaar is.

Lees meer >

Bad in bad systeem

Een oud bad wat kapot, versleten of aangetast is door roest of kalk? Door middel van het Beterbad Bad- in Bad systeem is het bad in één dag vervangen. En dit zonder hak- en breekwerk aan de tegels.

Lees meer >

Badkamer wissel systeem

Een onherstelbaar- bad, douche of wastafel in één dag verwisselen voor een nieuw exemplaar zonder hak- en breekwerk aan de tegels.

Lees meer >

Reparatie baden- en douchebakken

Scheurtjes, puntjes of andere beschadigingen aan uw bad of douchebak van acryl of emaille? Beterbad herstelt!

Op een zeer professionele manier wordt de schadeplek in zijn geheel uitgeslepen. Laagje voor laagje wordt er een vloeibaar vulmiddel aangebracht, dit is hetzelfde materiaal waar het bad van is gemaakt. Zo ontstaat er een naadloze verbinding die wij spiegelglad polijsten. Veilig en doeltreffend. Wij werken niet met het vernevelen van coatings over schadeplekken. Door het gebruik van schoonmaakmiddelen op alcoholbasis ontstaat er op lange termijn opnieuw schade.

Na reparatie is het bad direct klaar voor gebruik!

Overige reparatie mogelijkheden

Het verwijderen van krassen

Een kras in uw bad van acryl? Onze monteurs polijsten deze in een mum van tijd weg door middel van een unieke methode door onszelf ontwikkelt.

Lamineren van acryl

Een onherstelbare douchebak- of stoomcabinebodem kan eenvoudig door ons worden voorzien van een compleet nieuwe polyester laag van een top-coat in kleur. Deze bodem is glasvezel versterkt en zal terplekke opgebouwd worden. Dit alles in één dag, zonder slopen aan wanden en of tegelwerk.

Dien een reparatieverzoek in